Top 5 cele mai inspirate obiecte personalizate pentru compania ta

Trebuie sa recunoastem ca mediul digital nu va putea acoperi niciodata ceea ce ofera un obiect fizic, un obiect personalizat de marketing oferit clientilor  tai in scop de multumire pentru incredere si fidelitate. Acesta este motivul pentru care companiile ofera obiecte personalizate cu logo-ul lor pentru a-i apropia cat mai mult de brand pe clientii lor. Aceste obiecte personalizate se folosesc tot cu scopul de a face cat mai cunoscut brand-ul categoriilor de public care nu au intrat inca in contact cu compania ta.

Tipografiile sau agentiile specializate ofera o gama larga de produse care se pot personaliza in functie de preferintele tale. Odata cu aparitia de noi produse pentru uz zilnic sau pentru a-ti eficientiza munca, acestea au intrat si in cadrul tipografiilor care le pot personaliza fara probleme. Este cazul multor produse care intra in urmatorul top al celor mai inspirate obiecte pe care poti sa le personalizezi cu logo-ul companiei tale:

1.     Stickuri USB

Aceste dispozitive au intrat in vietile oamenilor si ne folosim de ele aproape in fiecare zi. Daca se intampla asta de ce nu ai oferi drept cadou un stick USB personalizat cu logo-ul tau clientilor sau potentialilor clienti? Stick-ul USB este util si poate fi cea mai inspirata alegere in acest sens.

2.     Ceasuri de perete personalizate

La fel de inspirate pot fi si ceasurile de perete. Chiar daca ne indica ora toate device-urile pe care le purtam la noi, intr-un birou se potriveste de minune un ceas de perete. La fel si pentru birourile de acasa.

3.     Acumulatorii externi

Acumulatorii externi au prins avant si ei si sunt folositi din ce in ce mai mult. La fel ca si stick-urile, acumulatorii sunt obiecte utile si nimeni nu s-ar supara sa primeasca unul in mod gratuit drept cadou din partea companiei tale.

4.     Calendare personalizate

Acestea au ramas in continuare in lista obiectelor care pot fi personalizate fara prea mult efort. Exista o sumedenie de formate din care se poate alege, care mai de care mai atractive.

5.     Brichete personalizate

Pe ultimul loc se situeaza brichetele personalizate. De multe ori se intampla sa ai nevoie de una si sa nu gasesti. Poti alege si aceasta varianta atunci cand te gandesti sa dai o comanda unei companii de productie publicitara care sa iti personalizeze diferite obiecte pentru compania ta.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
5 accesorii Dr. Brown`s care te vor ajuta in alaptarea bebelusului

Pe cat de importanta este alaptarea bebelusului, pe atat se acorda o atentie deosebita derularii acestui proces. Alaptarea bebelusului poate

Close