Trasaturile castilor de inot de astazi

[blocktext align=”right”]casti[/blocktext]Ca in orice sport si in inot se recomanda utilizarea unor piese de echipament corespunzatoare. Acestea au rolul de a spori confortul practicantilor si de a imbunatati performanta de care au nevoie. O piesa de o deosebita importanta in aceasta activitate fizica o reprezinta casca de inot – utilizarea ei are mai multe scopuri, nefiind nicidecum ceva doar “la moda” sau in trend in randul celor care practica inotul la bazin, piscina ori in exterior. Gaseste aici casti inot TYR la un pret excelent, pentru orice varsta.

Care sunt, asadar, caracteristicile castilor de inot realizate in acest nou an? Prin ce vin ele in sprijinul inotatorilor? Vom incerca sa raspundem acestor intrebari in randurile urmatoare, referindu-ne in special la beneficiile modelelor de casti pentru inot ale producatorului renumit TYR:

  • castile moderne pentru inot sunt concepute si fabricate pentru a proteja parul si capul de clorul din apa, dar si pentru a imbunatati viteza sportivilor
  • ele sunt elaborate pentru a scadea efectul de frecare cu apa si a ramane totusi rezistente la uzura sau rupere
  • aceste casti sunt facute sa fie luate cu usurinta pe cap si sa ramana ferme in pozitia optima
  • perfecte pentru adulti si copii, acestea sunt fabricate din acelasi silicon de calitate
  • su[blocktext align=”right”]casti1[/blocktext]nt disponibile in diferite design-uri, cu o coloristica variata (cu nuante care isi pastreaza intensitatea foarte mult timp).
  • constructia lor impiedica formarea de riduri sau cute (tocmai de aceea sunt usor de folosit sau aranjat pe cap)
  • potrivite atat pentru antrenamente cat si pentru competitii
  • foarte adesea se foloseste o singura marime (classic size) – o marime care se potriveste tuturor adultilor.

Recent, TYR a dezvoltat si a comercializat o casca speciala, semnata Razvan Florea – aceasta casca de inot a aparut pentru a cinsti daruirea, pasiunea si munca de care a dat dovada acest sportiv, prin toate medaliile si recordurile pe care le-a obtinut. Mandri ca suntem romani, mandri cu iubim sportul! Pentru a descoperi o intreaga colectie de casti de inot TYR, intra aici.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Laminarea profesionala – intrebari si raspunsuri

[blocktext align="right"][/blocktext]Alegerea unui laminator profesional sau a materialelor consumabile aferente nu este niciodata vazuta ca o sarcina usor de indeplinit.

Close