Unde e recomandat sa folosim supravegherea video cu panouri fotovoltaice?

Datorita noilor inovatii in domeniul energiei solare, avem acum posibilitatea sa folosim panourile solare pentru sisteme de supraveghere, astfel incat acestea sa fie alimentate cu energie solara. Acest pas este necesar pentru ca sistemele fotovoltaice ofera beneficii precum reducerea costurilor la energia electrica sau posibilitatea de a avea energie electrica indiferent de locatie. Sa vedem care sunt mediile in care utilizarea supraveghererii video cu panouri fotovoltaice ar fi avantajoasa.

Pentru un sistem de supraveghere video corespunzator e nevoie de urmatoarele: camerele de supraveghere, dispozitivul DVR pentru inregistrarea video, hard disk pentru stocare si bineinteles panourile fotovoltaice. Este recomandat sa se foloseasca supravegherea video cu panouri solare in locatii izolate, unde nu ai acces la reteaua de energie electrica, dar poti sa ai astfel de sisteme de supraveghere oriunde vrei sa beneficiezi de un sistem de supraveghere fara sa platesti curent pentru asta.

Curentul electric va fi produs de panouri. Iti poti cumpara un kit de supraveghere care include panouri solare sau poti sa iti cumperi separat toate componentele, iar daca te pasioneaza energia solara poti sa iti instalezi chiar tu toate componentele. Gasesti instructiuni de instalare pe internet.

Ai putea sa iti instalezi propriul sistem de supraveghere cu panouri solare daca ai o casa la tara sau daca ai o cabana intr-un loc mai izolat. E important sa stii cateva lucruri de baza, iar apoi sa aprofundezi. De exemplu, pentru inceput trebuie sa stii ca voltajul necesar camerelor pentru a functiona trebuie  neaparat  sa se potriveasca cu voltajul panourilor si al bateriilor care stocheaza curentul. In cazul in care curentul e mai mare, camerele se pot arde foarte usor.

Daca nu vrei sa iti faci tu propriul sistem de supraveghere, atunci poti sa alegi dintre solutii compacte, cu panouri incorporate sau cele cu panouri separate conectate la camere. Cablurile dintre componentele sistemului sunt singurele necesare, in rest nu e nevoie de niciun fel de infrastructura pentru un astfel de sistem de supraveghere.

Un sistem de supraveghere cu panouri fotovoltaice este o solutie excelenta pentru oricine are nevoie de supraveghere video fara sa fie nevoit sa plateasca in plus lunar la electricitate si fara sa fie nevoie de o infrastructura pentru a-l putea folosi. Plus ca vei avea o solutie de supraveghere ecologica, care foloseste energie verde. Gasesti tot ce iti trebuie pentru a-ti crea propriul sistem de supraveghere cu panouri fotovoltaice in magazinul online E-acumulatori.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Sezonul estival tine tot anul daca folosesti pahare de vara

Vara are un efect special asupra oamenilor, poate unul dintre cele mai usor de recunoscut. Indiferent daca esti genul de

Close