Uscatul rufelor, atunci si acum

[blocktext align=”right”]rufe[/blocktext]Intr-o gospodarie ai nevoie de foarte multe lucruri, pentru toate activitatile obisnuite pe care le avem fiecare acasa. Electrocasnice pentru bucatarie, accesorii pentru baie, lucruri pentru spalat si uscat etc. Mi-ar lua prea mult timp sa insiruiesc toate lucruri pe care le avem toti in casa si fara de care am avea probleme serioase. Ei bine, poate nu chiar asa serioase, inaintea sa avem o masina de spalat, spalam cu mana, inainte sa avem un uscator de rufe, aveam o sarma pentru haine, tot ne descurcam, dar era mult mai greu. Ideea ca ca toate aceste obiecte casnice ne imbogatesc viata intr-un mod practic, ne fac viata mai usoara, ne economisesc timp, si ne permit sa facem multe lucruri mai rapid si chiar mai bine.

Cand eram copil nu aveam un uscator de rufe retractibil, aveam o sarma pentru haine pe care o atarnam pe unde apucam. Vara, de fapt oricand era un pic cald afara, era mult mai usor sa uscam haine, dar in perioada rece, uscam haine pe unde apucam, in baie mereu aveam atarnate haine. Nu era placut, dar eram obisnuiti cu asta, la fel cum suntem obinsuiti acum sa folosim un uscator de haine retractabil, il putem aseza afara, inauntru in orice camera, nu ocupa foarte multa spatiu, insa poti usca mult mai multe haine pe el decat pe o sarma de haine. Sunt tot felul de modele disponibile astazi, un uscator de rufe retractabil, precum tipurile ce le gasesti la Frarom Shop acum la reducere, este unul din acele obiecte foarte practice, dar care nu prea le observam. Adica e doar un uscator de rufe retractabil, nu? Ce e asa important la el? Ei bine, e chiar foarte important.

M-am gandit o data la multe obiecte asemanatoare, adica practice in viata de zi cu zi, aproape in fiecare zi, dar care nu sunt foarte apreciate. O masina e o masina, te duce rapid unde vrei tu, normal ca o apreciezi, iti ofera confort si practicalitate. Dar un uscator de rufe retractabil nu iti ofera confort si practicalitate? In situatii de genul acesta se aplica foarte bine zicala, nu stii ce ai pana nu pierzi. Suntem uneori frustrati de uscatorul plin de haine, care ne ocupa loc pe balcon sau intr-o camera, dar am fii mult mai frustrati cu alternativa.

Oricat de banal ar parea un uscator de rufe, are rolul sau, un rol important as zice eu, la cat de des spal haine, as ramane in pantaloni de trening si un tricou, daca nu as avea unde sa imi usuc hainele repede. Nu este un obiect de lux, oricine poate avea si isi poate permite un uscator de rufe, iar daca cauti cumva unul nou, sau vrei unul in plus ( in caz ca ai foarte multe haine de uscat), Frarom Shop are o promotie pe uscatoare de rufe, poti economisi niste bani. Si nu uita, uscatorul de rufe e important!

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
SENZATIONAL! Criminalul care a fost prins cu ajutorul unui DVR cu 8 canale

[blocktext align="right"][/blocktext]Nu iti va veni sa crezi! Un criminal cu sange rece si blanita pufoasa a fost prins in timp

Close