Vine vara cu papuci!

“- Vine vara, bine-mi pare, ca acum merg la plimbare. Dar cu ce sa merg eu, oare, ca nu am niste sandale? Noi noute si cochete, mi-am luat doar niste ghete.

– Si de unde ti-ai luat? Ca am fost si-am cautat si nici-unde n-am aflat. Ba prea scumpe, ba prea proaste, niciuna n-a fost pe-aproape.

– Cum de unde? Nu mai stii? Am citit si pe hartii. Ca la Selgros pana-n iulie sunt reduceri chiar si-o mie.

– Lasand gluma la o parte, sa stii ca tu ai dreptate. Merg la Selgros chiar acum ca sa-ncerc si un costum.

– De barbati sau de femei?

– Poti sa-ncerci de care vrei.”

Aceasta poate fi o discutie intre doua persoane din Iasi si ar fi perfect adevarata. Si stiti de ce? pentru ca Selgros a dat drumul la reduceri pentru confectii, tricotaje, imbracaminte sport si incaltaminte pentru toata familia, indiferent de sex sau varsta. Si cum de la sandale a inceput toata povestea noastra, trebuie sa stiti ca gasiti si incaltaminte de dama la Selgros Iasi, si tot in oferta de reduceri. Trebuie doar sa mergeti si sa verificati.

Ce mai este important sa stiti este ca se aplica reduceri de 30, 40 si 50% la imbracaminte si incaltaminte pentru toata lumea, femei, barbati si copii. Iar aceasta oferta a inceput pe 25 iunie si este disponibila pana pe 8 iulie.

Este vara, asa ca toata lumea are nevoie de noi elemente de imbracaminte. Trebuie sa facem unele schimbari de garderoba. Si cel mai bine este sa le facem atunci cand prindem ocazia unor astfel de oferte, care se dovedesc a fi foarte avantajoase. Asa ca nu mai stati pe ganduri, pentru ca magazinul Selgros Iasi va asteapta.

Selgros Iasi
Produse alimentare si nealimentare
Soseaua Nicolina nr. 57A Iasi,700711, RO
Tel: 0232 306 000
Fax 0232 306 199

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Cei doi tăietori de lemne

Doi oameni munceau în aceeaşi pădure tăind lemne. Copacii erau mari, puternici şi vânjoşi. Cei doi tăietori de lemne îşi

Close