Vrei un Cane Corso? Uite ce trebuie sa stii despre el

[blocktext align=”right”]nasa-babies-3-weeks-163[/blocktext]Cane Corso este o rasa de caini de origine italiana, acesti caini au un aspect placut, chiar elegant si sunt musculosi. Au un aer distins ce exprima putere, agilitate si rezistenta. Insa inainte sa spui ca acesta este cainele pentru tine trebuie sa stii cateva lucruri importante despre el. In primul rand, dincolo de aspect si temperament, trebuie sa stii ca un caine este o responsabilitate mare, indiferent de rasa. Adica are nevoie de o nutritie adecvata, mancare Royal Canin pentru Cane Corso gasesti aici, are nevoie de spatiu, daca locuiesti intr-un apartament va trebui sa il plimbi des, si nu in ultimul rand are nevoie de timp si atentie din partea ta.

Daca consideri ca esti pregatit pentru un caine, uite ce trebuie sa stii despre cainii din rasa Cane Corso.

In privinta aspectului fizic odata ajuns la varsta adulta cainele Cane Corso poate ajunge la o inaltime de 68 de centimetri si 50 de kilograme (masculi) si 64 de centimetri inaltime si 45 de kig greutate (femele). Ajuns sa fie destul de mari, si aceasta este un aspect de luat in considerare, nu doar ca va ocupa mai mult spatiu, dar va avea nevoie de mai mult spatiu, si de mai multa mancare.

Temperamentul sau este in general unul linistit, este foarte loial, inteligent si poate fi dresat usor, lucru ce reprezinta un avantaj substantial. Este docil si se descurca foarte bine cu copiii, ofera afectiune stapanului dar in acelasi timp este si protector cu el si familia sa. Are nevoie de exercitii fizice zilnice, poate fi tinut si intr-un apartament, dar trebuie plimbat des. Sste un caine foarte atletic, caruia ii place sa alerge mult, e nevoie de cel putin o plimbare in pas rapid in fiecare zi. Speranta de viata a cainilor Cane Corso este de aproximativ 10-11 ani.

Nu are nevoie de foarte multa ingrijire speciala, trebuie doar pieptanat ocazional. Hrana insa reprezinta un factor important, fiind un caine energic de dimensiuni mari, are nevoie de hana potrivita din punct de vedere nutritional, hrana Royal Canin specifica pentru Cane Corso gasesti la PentruAnimale!

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
3 factori la care sa te uiti cand vrei sa cumperi canapele

[blocktext align="right"][/blocktext]Canapelele sunt obiecte comune in fiecare casa, in fiecare sufragerie, insa confortul pe care acestea il ofera era considerat

Close