Alchimistul de Paulo Coelho

O data la cateva decenii, apare o carte care schimba pentru totdeauna viata cititorilor sai. Alchimistul lui Paulo Coelho este o astfel de carte. Singura noastra obligatie este sa ne realizam destinul. Extraordinarul roman al lui Paulo Coelho a inspirat milioane de cititori din intreaga lume. Aceasta poveste, uluitoare in simplitatea si intelepciunea ei, este despre un pastor andaluz pe nume Santiago care isi paraseste casa din Spania, aventurandu-se in Africa de Nord in cautarea unei comori ingropate in Piramide. Pe drum intalneste o tiganca tanara si frumoasa, un barbat care isi spune rege si un alchimist, care ii arata calea. Nimeni nu stie care este comoara sau daca Santiago poate depasi obstacolele intalnite in drumul prin desert. Dar ceea ce incepe ca o aventura copilareasca pentru a descoperi locuri exotice si bogatii lumesti se transforma intr-o cautare de comori ce nu pot fi aflate decat inlauntrul tau.
Plina de seva, evocatoare si profund umana, povestea lui Santiago este un etern indemn de a ne urma visele si de a ne asculta inima.

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

One thought on “Alchimistul de Paulo Coelho

  • at
    Permalink

    Atunci cand l-am descoperit pe Paulo Coelho inca citeam Baltagul. A fost un soc cultural pentru mine si de atunci am inceput sa ii citesc toate cartile. Fiecare carte are o poveste interesanta, dar cartea se rezuma la mai mult decat atat. Fiecare carte contine multe invataturi despre viata care sunt prezentate sub forma de metafore. Totusi din toate cartile pe care le-am citit, Achimistul va ramane in topul preferintelor mele. De aceea am simtit nevoia sa prezint cartea asa cum m-a inspirat atunci cand am citit-o: http://roxandrei.ro/diverse/alchimistul/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.