O viata noua

Succesul si fericirea nu sunt accidente care li se intampla doar anumitor oameni. Aceasta se obtin prin modalitati specifice de a gandi si a actiona in lumea care ne inconjoara.
Paul McKenna a efectuat un studiu asupra oamenilor care se bucura de scucces in viata, extragand din acesta acele strategii si tehnici cognitiv-comportamentale care ne vor ajuta sa gandim in acelasi mod precum cei care isi ating intotdeauna obiectivele autoimpuse.
Nu circumstantele exterioare sunt cele care ne guverneaza vietile, este mesajul pe care ni-l transmite autorul, ci modul in care le percepem si ne raportam la ele. Orice schimbare vine mai intai din interiorul nostru, iar tehnicile de restructurare cognitiva prezentate in volumul de fata ne vor ajuta sa obtinem in doar sapte zile tot ceea ce ne dorim.

O viata noua in 7 zile – Paul McKenna

Ti-a placut? Distribuie-l!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Tumblr
Tumblr

One thought on “O viata noua

  • at
    Permalink

    Vei avea succes daca sti cum sa te vezi : intotdeauna ca un invingator ,niciodata ca victima ! Situatiile nu ti le poti alege tu,ele vin ,dar felul in care le gestioneyi depinde de tine .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste mai multe:
Câştigă cu un zâmbet

Raspunde la intrebarea "Ce reprezinta pentru tine www.traiestezambind.ro ?", iar cel mai creativ raspuns va castiga cartea "O viata noua

Close